Verpleegkundigen (hbo-v of mbo-v) en doktersassistentes

CHDR zoekt diverse verpleegkundigen (hbo-v of mbo-v) en doktersassistentes

Omdat ons werk ertoe doet. Omdat hier geen dag hetzelfde is. Omdat we allemaal even enthousiast als ambitieus zijn. Omdat we het beste willen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze proefpersonen. Daarom is het werk bij het Centre for Human Drug Research (CHDR) in Leiden uitdagend en afwisselend. Sinds 1987 werken we aan hoogwaardig, klinisch geneesmiddelenonderzoek. Onze afdeling Clinical Research Unit (CRU) is verantwoordelijk voor het fysiek uitvoeren van studies naar geneesmiddelen.

Functieomschrijving

Per studie bereiden we ons voor op bijbehorende protocollen en leefregels. Het herhaaldelijk uitvoeren van medische handelingen bij proefpersonen behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. Zo meet je bijvoorbeeld regelmatig de bloeddruk, maak je hartfilmpjes, breng je een canule in en neem je bloed af. Het goed laten verlopen van het onderzoek ligt in jouw handen en je draagt dus direct bij aan de resultaten. In een latere fase betrekken we je als studienurse nog dieper bij de voorbereiding en vragen we je mee te denken over de opzet en uitvoering van het onderzoek.

We leggen de focus op de hoogwaardige resultaten van het onderzoek. Bij het CHDR is dit mensenwerk en hebben we ook veel oog voor de proefpersonen. Want elke studie is anders en elk mens ook. Je werkt hier zowel met gezonde vrijwilligers als patiënten, die ieder een eigen benadering nodig hebben. We werken in onze platte, niet-hiërarchische organisatie intensief samen om zo met elkaar tot het beste resultaat te komen.

En samenwerken betekent voor ons ook flexibel zijn. Je werkt volgens dienstroosters in dag-, avond- en nachtdiensten. Binnen die diensten is de werkdruk heel wisselend en verwachten we dat je flexibel kunt omgaan met de invulling van de diensten. Die flexibiliteit past bij onze manier van werken: je krijgt veel vrijheid in en rond je werk.

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde (mbo of hbo), óf een afgeronde opleiding tot doktersassistent

• Je werkt accuraat; je bent geïnteresseerd, (positief-)kritisch en een echte teamspeler

• Je passie ligt bij het uitvoeren van medisch-technische handelingen met oog voor onze proefpersonen

• Je voelt je beter thuis in de wereld van geneesmiddelonderzoek dan in een traditionele zorgomgeving

Wat bieden wij?

• Een professioneel en enthousiast team in een open, mensgerichte, niet-hiërarchische en multidisciplinaire werkomgeving

• Meewerken aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geneesmiddelenonderzoek en bijbehorende metingen en technieken

• Een werkklimaat waarin het gaat over meer dan werk alleen, met teamspirit en regelmatig uitjes

• Een gedegen inwerktraject van meerdere maanden en daarna aandacht voor ontwikkeling

• Een marktconform salaris met uitstekende overige arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Stuur dan een sollicitatie met cv per e-mail naar pz@chdr.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afke Mevius (manager Clinical Unit, 071-524 64 88) of Sabine Deferme (teamleider, 071-524 64 41).

Meer informatie: https://werkenbijchdr.nl/ en https://youtu.be/AFnMvqDB1MM 

Apply