Verpleegkundigen (hbo-v of mbo-v)

Wie zijn wij? 

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR (www.chdr.nl) sinds 1987 aan hoogwaardig, klinisch onderzoek naar de effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Het CHDR voert zowel klinische studies uit in opdracht van farmaceutische bedrijven als CHDR-geïnitieerd onderzoek. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met Universiteit Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Wetenschappelijke kwaliteit staat bij CHDR voorop. We staan voor verdieping, innovatie en samenwerking. Medewerkers en proefpersonen voelen zich bij CHDR thuis. We leveren topkwaliteit op het terrein van klinisch onderzoek en zijn continu bezig met innovatie. Bij CHDR werken ruim 350 mensen en we voeren gemiddeld 45 studies per jaar uit. Door nauw samen te werken met collega's maak je gebruik van elkaars specialismen zodat onze klanten de juiste dienstverlening krijgen en jij en CHDR verder ontwikkelen. Wij zoeken verpleegkundigen die accuraat werken en geïnteresseerd zijn in geneesmiddelenonderzoek. De focus van dit werk ligt op het uitvoeren van medisch technische handelingen met oog voor onze proefpersonen.

Hoe ziet de functie eruit? 

Na de inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag met het herhaaldelijk uitvoeren van medische handelingen bij proefpersonen binnen de verschillende klinische studies. Zo meet je bijvoorbeeld regelmatig de bloeddruk, maak je hartfilmpjes, breng je een canule in en neem je bloed af. Het goed laten verlopen van het onderzoek ligt in jouw handen en je draagt dus direct bij aan de resultaten. Als verpleegkundige heb je de mogelijkheid om je te ontwikkelen richting study verpleegkundige. We betrekken je nog dieper bij de voorbereiding en vragen je mee te denken over de opzet en uitvoering van het onderzoek.

Binnen het klinisch onderzoek bij CHDR is het opleveren van hoogwaardige resultaten essentieel. Jij draagt hieraan bij door nauwkeurig en accuraat te werken. Daarnaast hebben we oog voor de proefpersonen die voor kortere of langere periode bij ons verblijven. Je werkt hier zowel met gezonde vrijwilligers als patiënten, die ieder een eigen benadering nodig hebben. We werken in onze niet-hiërarchische organisatie intensief samen met andere afdelingen om zo met elkaar tot het beste resultaat te komen.

Samenwerken betekent voor ons ook flexibel zijn. Je werkt volgens dienstroosters in dag-, avond- en nachtdiensten. Binnen die diensten is de werkdruk heel wisselend en verwachten we dat je flexibel kunt omgaan met de invulling van de diensten. Die flexibiliteit past bij onze manier van werken: je krijgt veel vrijheid in en rond je werk.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde (mbo of hbo);
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je werkt accuraat, je bent geïnteresseerd en (positief-)kritisch;
 • Je kunt je eigen kwaliteiten benoemen en durft te reflecteren op je eigen handelen;
 • Je bent teamgericht en begrijpt dat feedback noodzakelijk is voor een goed functioneren als verpleegkundige én als team;
 • Je passie ligt bij het uitvoeren van medisch-technische handelingen met oog voor onze proefpersonen;
 • Je voelt je beter thuis in de wereld van geneesmiddelonderzoek dan in een traditionele zorgomgeving.

Wat bieden wij?

 • 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur);
 • Doorgroeimogelijkheden tot study verpleegkundige;
 • Je werkt wisselende diensten waarbij je buiten de normale werktijden onregelmatigheidstoeslag ontvangt;
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds ABP;
 • Naast 8% vakantietoeslag ontvang je ook een eindejaarsuitkering van minimaal 3.8% en maximaal 12%;
 • Onbeperkt toegang tot online trainingen via GoodHabitz;
 • Het CHDR is goed bereikbaar, station Leiden Centraal ligt op 10 minuten lopen. Je OV-kosten worden tot 100% vergoed of je kunt voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen.

Sollicitatie 

Geïnteresseerd? Stuur dan een sollicitatie met cv per e-mail naar HR@chdr.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby van Leeuwen (manager Clinical Unit, 071-7501207).

Apply