Senior IT Systems Engineer (40 uur per week)

Het CHDR zoekt een ambitieuze en ervaren Senior IT Systems Engineer (40 uur per week).

Wie zijn wij?

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR (www.chdr.nl) sinds 1987 aan hoogwaardig, klinisch onderzoek naar de effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Onze organisatie is de afgelopen jaren gegroeid en binnen de IT afdeling is dat duidelijk zichtbaar. Niet alleen is het IT landschap veranderd, ook de IT afdeling is groter en professioneler geworden. Om er voor te zorgen dat de systemen en applicaties niet alleen nu goed werken, maar dat in de toekomst iedereen ook iedere dag vrolijk aan het werk kan gaan, zijn wij op zoek naar iemand die hier zijn verantwoordelijkheid ziet!


Hoe ziet de functie eruit?

Als IT Systems Engineer ben je de technische held die zorgt voor de ontwikkeling, implementatie, en beheer van onze IT systemen. Je bent gedreven, betrouwbaar, leergierig en geïnteresseerd in het werkgebied van CHDR. Dit is een baan met veel variatie en uitdagingen, ideaal als je een volgende stap in je carrière wilt maken. Een onderdeel van je takenpakket is het diagnosticeren en oplossen van technische problemen. Ook ben je verantwoordelijk voor effectieve voorzieningen, installatie/configuratie, bediening/onderhoud van systeem hardware, -software en bijbehorende infrastructuur. Je installeert servers, routers/switches en firewalls en bewaakt de prestaties hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een soepele inzet van nieuwe applicaties en update je technische documentatie.

Daarnaast zal je deelnemen aan technisch onderzoek en ontwikkeling om voortdurende innovatie binnen het IT landschap mogelijk te maken. Ook zul je – indien nodig – aansluiten bij IT projecten en kun je fungeren als sparringpartner van methode ontwikkeling en de research staff voor nieuwe applicaties.

De IT afdeling van CHDR bestaat momenteel uit 5 vaste medewerkers en 4 externe medewerkers die de transitie naar Office365 mogelijk maken.

Waar zijn we naar op zoek?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol zijn we op zoek naar iemand met:

 • HBO werk- en denkniveau;

 • BSc. Informatica, of ander relevante studierichting aangevuld met ICT opleidingen en certificeringen, met name Azure, O365, Windows Virtual Desktop, VMware, Veeam, PowerShell;

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als senior systeembeheerder; 

 • Kennis van technieken voor systeembeveiliging;

 • Ervaring met Microsoft Windows 7, 8 en 10; Ervaring met O365 / Azure

 • Ervaring met onderhoud en probleemoplossing in IT-systemen;

 • Mogelijkheid om meerdere problemen tegelijkertijd af te handelen;

 • Planning en organisatie van vaardigheden voor eigen werk; 

 • Ervaring met ITIL;

 • Servicegerichte mentaliteit;

 • Samenwerking en overtuiging;

 • Vermogen en bereidheid om te leren;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een enthousiast, informeel team in een dynamisch, snelgroeiende en internationaal georiënteerde organisatie. Naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstuitkering, PC regeling en indien je binnen 10 kilometer van CHDR woont kun je voor 750 euro een fiets aanschaffen. Ook is er elke vrijdagmiddag een borrel op kantoor en worden teamuitjes en personeelsfeesten georganiseerd.

Sollicitatie

Herken jij je in het profiel en spreekt CHDR jou aan? Solliciteer dan voor via de sollicitatie button of stuur je CV en motivatiebrief dan naar pz@chdr.nl

Apply