LIMS Analist

Wie zijn wij?

Met een enthousiast en ambitieus team voeren we bij het Centre for Human Drug Research (CHDR; www.chdr.nl) sinds 1987 hoogwaardig, klinisch onderzoek uit naar de effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Ons onderzoek omvat zowel klinische studies in opdracht van farmaceutische bedrijven als CHDR-geïnitieerd en gefinancierd onderzoek. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden, verschillende klinische afdelingen van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en andere toonaangevende (inter)nationale instellingen. We staan voor samenwerking, innovatie en integriteit, en we stellen de wetenschappelijke kwaliteit voorop. Medewerkers en proefpersonen voelen zich bij ons thuis. We leveren topkwaliteit op het terrein van klinisch onderzoek en zijn continu bezig om dit te innoveren. Bij CHDR werken ruim 300 mensen, en we voeren gemiddeld 50 klinische studies per jaar uit bij zowel gezonde proefpersonen als patiënten. Ons laboratorium speelt een centrale rol bij alle onderzoeken door het tijdig en correct analyseren van de aanwezige monsters.


Hoe ziet de functie eruit?

Je bent betrokken bij de implementatie, configuratie en onderhoud van Labware, een LIMS systeem, om zo een procesverbetering van het operationele lab te faciliteren.

  • Je treedt op als sleutelrol tussen proces en ontwikkeling.

  • Je participeert bij configuratie en implementatie stappen van geselecteerde LIMS modules en beheert en implementeert de updates en releases.

  • Je assisteert bij het uitvoeren van validatie, het schrijven van validatiedocumenten die nodig zijn voor ontwikkeling en release van updates.

  • Je overlegt met de LabWare Helpdesk en CHDR IT.

  • Je definieert onderzoekprotocollen in LabWare. Ook ondersteun je collega’s bij het programmeren van onderzoeksprotocollen en bij het uitvoeren van overige werkzaamheden in LabWare.

  • Je fungeert als aanspreekpunt in geval van problemen op de werkvloer.

Aanvullend verricht je verschillende laboratoriumhandelingen. Denk hierbij aan het uitvoeren van drugs- en zwangerschapstesten, het verwerken van biologische samples, het kalibreren van apparatuur, en monsteranalyses (bv. met flow cytometrie en celkweek). Je werkzaamheden worden afgestemd op je opleidingsniveau en ervaring maar vinden altijd plaats conform de GCP-richtlijnen.

Welke eigenschappen heb je nodig?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol moet je ervaring hebben in een laboratorium op minimaal HBO niveau. Daarnaast heb je sterke affiniteit voor software systemen. Je kan overweg kan met de volgende programma's: LIMS basic, SQL en HTML. Beheersing van het Engels is een vereiste en ervaring met flow cytometrie is een pré. Verder pik je zaken snel op, ben je accuraat en hecht je belang aan kwaliteit. Je bent flexibel ingesteld en bereid om avond-, nacht- en weekenddiensten te werken.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een enthousiast, informeel team in een dynamische en snelgroeiende organisatie. We bieden je een plezierige werkplek met een open, multidisciplinaire werkomgeving. Naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Sollicitatie

Dus heb je minimaal een HBO werk- en denkniveau, relevante ervaring in het lab en herken je je in het geschetste profiel van LIMS Analist bij CHDR? Stuur dan per e-mail een sollicitatie met CV naar HR@chdr.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Monique van der Linden, Team Leader Laboratory via 071- 5246434. 

Apply