Laboratory Technician (36 hours per week)

Wie zijn wij?

CHDR verricht sinds 1987 hoogwaardig geneesmiddelenonderzoek bij patiënten en gezonde proefpersonen in Nederland en onderzoekt effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Meer informatie is te vinden op onze website CHDR.nl. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC. Ons laboratorium speelt een centrale rol bij alle onderzoeken door het tijdig en correct analyseren van de aanwezige monsters.

Hoe ziet de functie eruit?

In de functie van Laboratory Technician verricht je verschillende laboratoriumhandelingen. Denk hierbij aan het uitvoeren van drugs- en zwangerschapstesten, het verwerken van biologische samples, het kalibreren van apparatuur, en monsteranalyses (bv. met flow cytometry en celkweek). Je werkzaamheden worden afgestemd op je opleidingsniveau en ervaring maar vinden altijd plaats conform de GCP richtlijnen.

Welke eigenschappen heb je nodig?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol moet je ervaring hebben in een laboratorium op minimaal HBO niveau. Beheersing van het Engels en ervaring met flow cytometry zijn een pré. Verder pik je zaken snel op, ben je accuraat, en hecht je belang aan kwaliteit. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en bereid om avond, nacht en weekenddiensten te werken.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een enthousiast, informeel team in een dynamische en snelgroeiende organisatie. We bieden je een plezierige werkplek met een open, multidisciplinaire werkomgeving. Naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Dus heb je minimaal een HBO werk- en denkniveau, relevante ervaring in het lab en herken je je in het geschetste profiel van Laboratory Technician bij CHDR? Stuur dan per e-mail een sollicitatie met CV naar pz@chdr.nl.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Monique van der Linden, Team Leader Laboratory via 071- 5246434. 

Apply