(Clinical) PK Data Analyst (32-40 uur per week)

Het CHDR zoekt op korte termijn een ambitieuze (Clinical) PK Data Analyst (32-40 uur per week).

Wie zijn wij?

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR (www.chdr.nl) sinds 1987 aan hoogwaardig, klinisch onderzoek naar de effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Het CHDR voert zowel klinische studies uit in opdracht van farmaceutische bedrijven als CHDR-geïnitieerd onderzoek. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met Universiteit Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Wetenschappelijke kwaliteit staat bij CHDR voorop. We staan voor verdieping, innovatie en samenwerking. Medewerkers en proefpersonen voelen zich bij CHDR thuis. We leveren topkwaliteit op het terrein van klinisch onderzoek en zijn continu bezig met innovatie. Bij CHDR werken ruim 350 mensen en we voeren gemiddeld 45 studies per jaar uit. Door nauw samen te werken met collega's maak je gebruik van elkaars specialismen zodat onze klanten de juiste dienstverlening krijgen en jij en CHDR verder ontwikkelen.

Hoe ziet de functie eruit?

Als PK Data Analyst ben je onderdeel van het Statistics & Pharmacometrics team en houd je je bezig met de uitvoer van interim en finale non-compartimentele-analyses (NCA). Je zult verantwoordelijk zijn voor het onafhankelijk uitvoeren en coördineren van diverse en complexe farmacokinetische analyses van de klinische onderzoeken van het CHDR. Je rapporteert de NCA resultaten en bent verantwoordelijk voor de planning. Je communiceert met de verschillende (interne) stakeholders, houdt hen op de hoogte van de voortgangen en zorgt dat binnen de afgesproken tijdslijnen de farmacokinetische resultaten worden opgeleverd. Daarnaast help je de betrokkenen bij de interpretatie van de analyseresultaten.

Verder houdt je je bezig met de validatie van scripts en de verbetering van bestaande scripts. Waar nodig ondersteun je de statistici bij het maken van rapportages of andere betrokkenheid. Tot slot is er de mogelijkheid voor een bredere inzetbaarheid bij de farmacokinetische analyse van klinische onderzoeken.

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een PK Analyst met farmacologische kennis en met aantoonbare ervaring op het vlak van NCA’s binnen het klinisch onderzoek. Ervaring met coderen in R is een vereiste, affiniteit met Winnonlin of SAS is een pre. Voor deze functie is minimaal

een WO bachelor of hoger werk- en denkniveau een vereiste, bij voorkeur in de Life Sciences of Pharmaceutical Sciences.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een gezellig, klein en hecht team. We beginnen met een inwerktraject waarbij je alle facetten van het werk, CHDR, je collega’s en de onderzoeken goed laat leren kennen. Daarna ga je snel zelfstandig aan de slag en blijven we je begeleiden en ontwikkelen in onze multidisciplinaire omgeving. Naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstuitkering en teamuitjes. Je zult starten met een jaarcontract met de intentie om het contract na een jaar te verlengen. Binnen CHDR bestaat de mogelijkheid om vanuit huis te werken, waarbij wij er uiteraard voor zorgen dat je dit goed kunt uitvoeren.

Sollicitatie

Herken je je in het geschetste profiel en zie je een uitdaging in ons complexe werkveld? Neem dan contact op door via e-mail een sollicitatie met CV te sturen naar HR@chdr.nl!

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Erica Klaassen, Team Leader Statistics & Pharmacometrics, via eklaassen@chdr.nl

Apply