Clinical Database Designer (32-40 hours a week)

Wie zijn wij?

CHDR verricht sinds 1987 hoogwaardig geneesmiddelenonderzoek bij gezonde proefpersonen en patiënten en onderzoekt effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Dit doen we in samenwerking met farmaceutische bedrijven, biotech bedrijven en academische partners. Daarnaast doen we door onze eigen onderzoekers geïnitieerd onderzoek. Meer informatie over CHDR is te vinden op www.chdr.nl

Hoe ziet de functie eruit?

Als Clinical Database Designer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van klinische protocollen naar operationele databases en het beheren van deze databases nadat ze in productie zijn genomen.

Dit begint bij het reviewen van de protocollen in een vroege fase om praktische en technische haalbaarheid te toetsen. Vervolgens draag je zorg voor de bouw van de database en het ontwerpen van edit checks om de hoge kwaliteitsstandaard van data binnen CHDR te bewaken. Daarnaast beheer je bestaande databases en verwerk je zorgvuldig verzoeken en correcties in de databases van lopende klinische onderzoeken.

De databases van CHDR worden door alle operationele afdelingen gebruikt, waardoor deze positie nauwe communicatie met en kennis over andere afdelingen vereist. De databases zijn van cruciaal belang voor zowel de uitvoering van het onderzoek, als de analyse en verwerking van de studiedata. Onze databasesoftware Promasys maakt gebruik van een GUI en vereist geen kennis van een programmeertaal.

Wie ben jij?

Je bent minimaal HBO (Bachelor) opgeleid met ongeveer drie jaar relevante werkervaring in klinische databasebeheer en onderhoud. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, werkt gestructureerd, bent makkelijk in de samenwerking, hebt humor en kan goed met stress omgaan. Je beheerst de Engelse taal vloeiend, zowel mondeling als schriftelijk.

Je hebt goede kennis van database definitie en/of datamanagement, EDC software en bij voorkeur ook CDISC SDTM kennis.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een sociaal, hecht team en een snelgroeiende, ambitieuze organisatie waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat. We bieden je een goede werksfeer met een open, multidisciplinaire werkomgeving. Naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, en verschillende sociale activiteiten als vrijmibo’s, de CHDR BBQ en het legendarische CHDR kerstfeest. Binnen het team bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar Clinical Data Programmer.

Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatie met CV naar pz@chdr.nl. Mocht je vragen hebben, neem dan vooral contact op met Alexa Tibboel, Team Leader Data Programming (+31 (0)71 524 64 55).

Apply