Analist

Het CHDR zoekt diverse ANALISTEN voor de duur van minimaal 6 maanden (min. 3 dagen p/w).

Wie zijn wij?

CHDR verricht sinds 1987 hoogwaardig geneesmiddelenonderzoek bij patiënten en gezonde proefpersonen in Nederland en onderzoekt effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Meer informatie is te vinden op onze website CHDR.nl. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC. Ons laboratorium speelt een centrale rol bij alle onderzoeken door het tijdig en correct analyseren van de aanwezige monsters.

Hoe ziet de functie eruit?

In de functie van Analist verricht je verschillende laboratoriumhandelingen. Denk hierbij aan het uitvoeren van drugs- en zwangerschapstesten, het verwerken van biologische samples, het kalibreren van apparatuur, en monsteranalyses (bv. met flow cytometry en celkweek). Je werkzaamheden worden afgestemd op je opleidingsniveau en ervaring maar vinden altijd plaats conform de GCP richtlijnen.

Welke eigenschappen heb je nodig?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol moet je ervaring hebben in een laboratorium op minimaal MBO niveau. Beheersing van het Engels en ervaring met cytometry zijn een pré. Verder pik je zaken snel op, ben je accuraat, en hecht je belang aan kwaliteit. Mocht je je herkennen in deze omschrijving maar nog studeren: geen enkel probleem mits je minimaal 3 dagen per week beschikbaar bent.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een enthousiast, informeel team en een dynamische en snelgroeiende organisatie. We bieden je een plezierige werkplek met een open, multidisciplinaire werkomgeving. Naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden incl. allerlei sociale evenementen voor het personeel. Het is mogelijk dat dit project in overleg met de sponsor verlengd wordt.

Sollicitatie

Dus heb je minimaal een MBO werk- en denkniveau, relevante ervaring in het lab, en ben je beschikbaar in de periode april tot en met september? Stuur dan per e-mail een sollicitatie met CV naar pz@chdr.nl.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Monique van der Linden, Team Leader Laboratory via 071- 5246434 of Ria Kroon, Manager Operations Unit via 071-5246498.


Apply